Retourneren

Zichttermijn en herroepingsrecht
Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen om het product te bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel zou kunnen doen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder opgave van reden de koop ontbinden volgens het herroepingsrecht.

 

Herroepen
De herroepingstermijn bedraagt 14 dagen en gaat in op de dag nadat je de bestelling hebt ontvangen.

Laat ons binnen de herroepingstermijn weten dat je van de koop wilt afzien. Dit mag telefonisch, via e-mail of via het herroepingsformulier
Als de levering bestaat uit verschillende zendingen dan gaat de herroepingstermijn pas in wanneer je je bestelling compleet hebt ontvangen.

Na herroeping stuur je het product binnen 14 dagen aan ons retour.
De kosten voor het terugsturen betaal je zelf. Wij schatten deze kosten als volgt:

Voor de meest actuele verzendkosten verwijzen wij naar de tarieven van PostNL en Belgische Post voor een aangetekende respectievelijk verzekerde zending.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig en in goede staat retourneren van het product aan Coindudes.nl
Het product dient compleet te zijn en voor zover redelijkerwijs mogelijk is in de originele verpakking verpakt.

 

Terugbetalen
Wanneer wij het product retour hebben ontvangen betalen wij je binnen uiterlijk 14 dagen terug. Wanneer je de gehele bestelling hebt geretourneerd binnen de herroepingstermijn betalen wij ook de verzendkosten terug.

Wanneer wij het product retour hebben ontvangen en er blijkt dat het product niet slechts beoordeeld/gepast is zoals u in een winkel zou doen maar daadwerkelijk gebruikt en/of beschadigd is dan kunnen wij de waardevermindering van het product inhouden op het terug te storten bedrag.