Wie zijn wij

Jeremy & Rene, de Coindudes. Ons motto? “Life is short, wear history” Munten zijn verhalen an sich; ze hebben karakter en zijn voorzien van prachtige teksten, tekeningen en ontwerpen. Uit grote voorraden selecteren wij de beste zilveren en gouden munten uit de 19e en 20e eeuw. In onze werkplaats maken we er ambachtelijke, unieke en handgemaakte ringen van. Gegarandeerd een uniek cadeau voor jezelf of een dierbare!

Dude Jeremy; specialist in coins! Als ondernemer al ruim 10 jaar actief in goud, zilver, juwelen, edelstenen en munten. Met zijn kennis en ervaring heeft hij alles in huis om de beste munten voor onze ringen te selecteren. Jeremy is van de details en regelt de perfecte verpakking en een snelle verzending.

Dude Rene; ook wel “de handige jongen”! Smeden, branden, chemie, hydrauliek en webshops, het maakt Rene niet uit. Van jongs af aan een knutselaar en technisch. Rene maakt de sieraden zelf, met de hand, een brander, authentieke pers, speciale beits en fijn gereedschap voor de perfecte afwerking.

Wij zijn coindudes!

 

Lee nuestra historia en español